ID: 11252
Banqueting Medewerker
Geen aanbiedingen geplaatst
Omschrijving
Bedrijfsomschrijving
Ben jij op zoek naar een leuke, flexibele en diverse (bij)baan in de horeca/banqueting dan hebben wij de perfecte baan voor jou! Jij kan op de mooiste banqueting evenement gaan werken op de vetste locaties, zoals; Amsterdam Arena, Beurs van Berlage, Concertgebouw, RAI Amsterdam, Stedelijk Museum, Carré en nog veel meer!
Functieomschrijving
De functie
Als banqueting medewerker zorg jij ervoor dat de gasten een geweldige avond en een mooie ervaring hebben. Je zult verantwoordelijk zijn voor het uitserveren van hapjes en drankjes tijdens verschillende beurzen, evenementen, festivals en bedrijfsborrels. De werkzaamheden welke jij gaat uitvoeren zijn;
Mise en place werkzaamheden;
Het zelfstandig inrichten van bar- en debras ruimtes;
Het ontvangen en placeren van gasten.
Het samenstellen receptieplateaus en uitserveren volgens serveertechnieken;
Het zelfstandig draaien van diverse bars;
Serveren volgens serveertechnieken;
Debras werkzaamheden;
Functie-eisen
Waar wij naar zoeken
Je bent gastvrij en hebt een passie voor hospitality. Verder ben jij betrouwbaar, klantgericht en flexibel. Ervaring met banqueting evenementen of soortgelijke functie in de (VIP) horeca is een pré. Dat je minimaal 17 jaar oud bent en woont in de regio Amsterdam is een belangrijke voorwaarde.
Voordat je start als banqueting medewerker doorloop je een training gericht op jouw functie, die je natuurlijk succesvol moet afronden.
Daarnaast is het belangrijk dat jij:
De Nederlandse taal goed beheerst in woord en schrift en bezoekers in het Engels te woord
kan staan;
Passie voor horeca hebt! En deze passie bij alle verschillende opdrachtgevers van In
Person/68 Degrees wilt laten groeien;
Minimaal 1 jaar horeca ervaring hebt;
Kan lopen met borden en dienblad volgens de serveertechnieken;
Super proactief bent in je houding en al je werkzaamheden; jij ziet het werk en pakt het op!
Een representatief voorkomen hebt; een tot in de puntjes verzorgd uiterlijk is jouw
standaard!
Arbeidsvoorwaarden
Wat wij bieden
Een op maat gemaakte baan naast je studie met veel mogelijkheden. Je kan zelf aangeven wanneer je beschikbaar bent om te werken
Verschillende trainingen (barista, biertap, etiquette, wijn/spijs, etc.)
Leuke collegas
Maandelijks een borrel met collegas
Het aantal uren wat je kan werken als banqueting medewerker is op basis van jouw opgegeven beschikbaarheid en het aanbod wat wij op dat moment kunnen bieden. In de meeste weken kan je zelfs 40 uur of meer werken als je daar zelf natuurlijk zelf behoefte aan hebt! En natuurlijk kan je ook zelf de voorkeuren van de bedrijven/opdrachtgevers waar jij het leuk vindt om te werken doorgeven, dan houden wij daar rekening mee.
Solliciteren?
Kom jij ons team versterken? Solliciteer dan nu met een enthousiaste reactie of bel met Willemijn 0612181015!
Sollicitatieprocedure
Ons referentienummer: 0851000346
Ben jij op zoek naar een leuke, flexibele en diverse (bij)baan in de horeca/banqueting dan hebben wij de perfecte baan voor jou! Jij kan op de mooiste banqueting evenement gaan werken op de vetste locaties, zoals; Amsterdam Arena, Beurs van Berlage, Concertgebouw, RAI Amsterdam, Stedelijk Museum, Carré en nog veel meer!
Functieomschrijving
De functie
Als banqueting medewerker zorg jij ervoor dat de gasten een geweldige avond en een mooie ervaring hebben. Je zult verantwoordelijk zijn voor het uitserveren van hapjes en drankjes tijdens verschillende beurzen, evenementen, festivals en bedrijfsborrels. De werkzaamheden welke jij gaat uitvoeren zijn;
Mise en place werkzaamheden;
Het zelfstandig inrichten van bar- en debras ruimtes;
Het ontvangen en placeren van gasten.
Het samenstellen receptieplateaus en uitserveren volgens serveertechnieken;
Het zelfstandig draaien van diverse bars;
Serveren volgens serveertechnieken;
Debras werkzaamheden;
Functie-eisen
Waar wij naar zoeken
Je bent gastvrij en hebt een passie voor hospitality. Verder ben jij betrouwbaar, klantgericht en flexibel. Ervaring met banqueting evenementen of soortgelijke functie in de (VIP) horeca is een pré. Dat je minimaal 17 jaar oud bent en woont in de regio Amsterdam is een belangrijke voorwaarde.
Voordat je start als banqueting medewerker doorloop je een training gericht op jouw functie, die je natuurlijk succesvol moet afronden.
Daarnaast is het belangrijk dat jij:
De Nederlandse taal goed beheerst in woord en schrift en bezoekers in het Engels te woord
kan staan;
Passie voor horeca hebt! En deze passie bij alle verschillende opdrachtgevers van In
Person/68 Degrees wilt laten groeien;
Minimaal 1 jaar horeca ervaring hebt;
Kan lopen met borden en dienblad volgens de serveertechnieken;
Super proactief bent in je houding en al je werkzaamheden; jij ziet het werk en pakt het op!
Een representatief voorkomen hebt; een tot in de puntjes verzorgd uiterlijk is jouw
standaard!
Arbeidsvoorwaarden
Wat wij bieden
Een op maat gemaakte baan naast je studie met veel mogelijkheden. Je kan zelf aangeven wanneer je beschikbaar bent om te werken
Verschillende trainingen (barista, biertap, etiquette, wijn/spijs, etc.)
Leuke collegas
Maandelijks een borrel met collegas
Het aantal uren wat je kan werken als banqueting medewerker is op basis van jouw opgegeven beschikbaarheid en het aanbod wat wij op dat moment kunnen bieden. In de meeste weken kan je zelfs 40 uur of meer werken als je daar zelf natuurlijk zelf behoefte aan hebt! En natuurlijk kan je ook zelf de voorkeuren van de bedrijven/opdrachtgevers waar jij het leuk vindt om te werken doorgeven, dan houden wij daar rekening mee.
Solliciteren?
Kom jij ons team versterken? Solliciteer dan nu met een enthousiaste reactie of bel met Willemijn 0612181015!
Sollicitatieprocedure
Ons referentienummer: 0851000346